Aansluiten bij

De afgelopen jaren zijn diverse verzekeringskantoren aangesloten bij Endema Keijzers. Zowel als voortraject naar een (bespreekbare) portefeuilleovername toe als een samenwerking met gebruik van onze volmachten. Dit kan op verschillende manieren die afgestemd kunnen worden op de wensen van de aansluitende partij. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van ons neutraal volmachtlabel ( HBH Serviceprovider ) met alle correspondentie voorzien van uw eigen huisstijl.

De navolgende kantoren hebben zich ( op verschillende manieren en in zelf gekozen tempo ) de laatste jaren bij ons aangesloten;

JRA – Jacobus Recourt Assurantiën 
Amsterdam

Schrama – Jac. A. Schrama Verzekeringen
Lisse

Financieel Partners – Financieel Partners
Hillegom

Faas – Faas Assurantiën
Lisse

Vellinga – Vellinga Hypotheken & Verzekeringen
Haarlem

Aansluitmodules

Module Standaard Serviceproviding

Dit is de basis voor onze samenwerking. U sluit aan als agent. De administraties worden niet gekoppeld aan elkaar en er is tussen beide bedrijven een rekening courant verhouding.

Module ICT

U sluit als zelfstandig bedrijf aan op onze servers en Anva software. 

Module Backoffice

Onze medewerkers verzorgen in uw huisstijl uw verzekeringsadministratie.

Module Frontoffice

Onze medewerkers beantwoorden uw telefoongesprekken en e-mails. Ook versturen zij checklists naar uw klanten om aan uw zorgplicht te voldoen.

Module Personeel overname

U wilt zelf meer met uw klanten bezig zijn en bij het overdragen van uw Front- of Backoffice horen ook collega’s. Deze kunnen door ons overgenomen worden.

Module Data Analyse

U wilt inzicht in uw KPI’s om beter richting te kunnen geven aan uw bedrijf. Onze dataspecialisten integreren uw portefeuille in ons systeem en geven u dagelijks een op maat gemaakte view van de ontwikkeling van uw portefeuille.

Module HR

U wilt uw mensen zelf nog een periode in dienst houden maar de begeleiding, coaching en training draagt u liever alvast over. We helpen u hier graag bij. Onze Academy staat voor ze klaar!

Module Compliance

U houdt van uw vak, het adviseren van klanten, maar tegenwoordig neemt Compliance een aanzienlijk deel van uw tijd in beslag. Onze Compliance specialisten kunnen u door al deze taken heen helpen zodat u weer weet dat het goed zit.

Module Schade

Deze module spreekt voor zich. Op het moment van schade bellen uw klanten met onze schadespecialisten die ( eventueel onder uw naam ) de schade afwikkelen.