Ed

Directeur

Met veel passie en enthousiasme is Ed altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor het bedrijf. Hij geeft leiding aan de gehele organisatie en is register-gevolmachtigd agent (RGA-regnr. GA0007).

Ed:Het leukste aan mijn werk bij EndemaKeijzers vind ik dat het heel afwisselend is. Als eigenaar heb ik de laatste 20 jaar alle afdelingen van het bedrijf van binnen en buiten leren kennen. Administratie, Schadebehandeling, Advies aan gezinnen en bedrijven, HR, Compliance…. Ik heb het allemaal gedaan. Daarom weet ik wat er bij onze medewerkers speelt binnen hun functie. 

Ook fantastisch is dat we allerlei verschillende mensen helpen. Of dit nou gaat om een gezin, ZZP’er, detailhandel, groothandel of het groot MKB. Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om te zien dat klanten uit al deze segmenten zich bij ons aanmelden en lang klant blijven. Sommige al bijna 75 jaar! Daar ben ik trots op – met deze groep collega’s klanten generaties lang op een persoonlijke wijze helpen. De eenvoud daarvan is toch prachtig?”