Adviseur Bedrijven (Agrarisch)

Ken jij alle ins and outs van bedrijfsmatige verzekeringen en heb je affiniteit met de agrarische sector? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een mensgerichte en snelgroeiende onderneming waar het klantbelang centraal staat? Dan ben jij de adviseur bedrijven die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als adviseur bedrijven ben je onderdeel van de zakelijke afdeling. Samen met jouw team zijn jullie verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze bedrijfsmatige relaties waarbij het belang van de klant voorop staat! Onze relaties zijn zeer divers; van detailhandel tot grootzakelijk en van ZZP tot groot MKB in bijna alle branches. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een adviseur bedrijven met aandachtsgebied agrarisch.

Als adviseur bedrijven bezoek je relaties, breng je de risico’s in kaart en vertaal je de risico’s naar een op maat gemaakt verzekeringspakket. Door jouw expertise en kennis van de regio ben je de ideale sparringpartner en kun jij uitstekend onderbouwd aangeven waarom je een bepaald advies geeft, passend bij de bedrijfssituatie en de wensen van de ondernemer. Je richt je uiteraard niet alleen op de ondernemer en de onderneming, maar je bespreekt ook de privé verzekeringen zodat je de klant kunt voorzien van een totaaladvies. Jij biedt onze relaties kwaliteit en zekerheid zodat zij weer met gerust hart verder kunnen gaan met datgene wat zij graag doen: ondernemen. 

Een greep uit jouw werkzaamheden als adviseur bedrijven:

  • Je bedient onze (agrarische) relaties, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s;
  • Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s als het gaat om complexe (agrarische) verzekeringszaken;
  • Schriftelijk en telefonisch contact onderhouden met relaties, verzekeringsmaatschappijen en derden;
  • Je beoordeelt zelfstandig verzekeringsaanvragen en je stelt bedrijfsmatige offertes op;
  • Samen met het team verder bouwen aan de groei van de zakelijke klantportefeuille.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, communicatief vaardige verzekeringsspecialist met een hands-on mentaliteit. Je hebt passie voor de agrarische sector en je kunt je goed inleven in een ander. Daarnaast werk je nauwkeurig en zet je graag net een stapje extra voor de klant. En verder?

  • Beschik je minimaal over MBO4 werk- en denkniveau;
  • Ben je in het bezit van Wft Schade Particulier, Schade Zakelijk, Inkomen (PE/PA actueel);
  • Heb je relevante werkervaring opgedaan in een adviserende rol binnen de particuliere- en zakelijke verzekeringsbranche (ervaring met volmachten is een pré);
  • Ben je analytisch, resultaatgericht, zelfstandig en proactief;
  • Ben je beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wij zijn wij?

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, gevestigd in de binnenstad van Haarlem en wij bieden sinds 1946 persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen en HBH Serviceprovider. Endema Keijzers Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor voor particulieren en bedrijven. HBH Serviceprovider kenmerkt zich als het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Vanuit die hoedanigheid ondersteunt HBH Serviceprovider onafhankelijke advieskantoren in de bedrijfsvoering. Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan en zorgen ervoor dat wij voor ieder risico een passende verzekeringsoplossing kunnen aanbieden.

Wat wij jou bieden?

Dit is je kans om te werken in een snelgroeiende en dynamische werkomgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt! Wij bieden jou een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een informele en collegiale werksfeer.

Naast een goed salaris bieden wij jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) en staat er elke dag een vers verzorgde lunch voor je klaar in onze huiselijke bedrijfskantine.

Daarnaast bieden wij jou diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, een interessante werknemerskorting op je schadeverzekeringen, diverse uitjes met je collega’s en wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek mee af te sluiten.

Enthousiast geworden?

Dan maken wij graag kennis met je! Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton! Of stuur jouw CV en sollicitatie naar Roos Dobbe, via directie@endemakeijzers.nl.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl. 

Je komt te werken in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij voorafgaand aan je dienstverband een screening uitvoeren. Wij trekken je referenties na en we vragen je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag zodra je ons voorstel hebt geaccepteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Medewerkers aan het woord

Linda
Linda: “Ik kom bij zoveel verschillende bedrijven over de vloer, dat maakt het werk erg afwisselend. Onze zakelijke klanten inzicht geven in de risico’s van hun onderneming en helpen met het zoeken naar een passende oplossing? Heel leuk.”
Judith
Judith: “Een van de vele dingen die ik fantastisch vind in mijn werk is dat ik mijn steentje kan bijdragen in het veilig stellen van de continuïteit van een onderneming. In al die jaren heb ik heel veel verschillende soorten bedrijven, in heel veel verschillende sectoren mogen adviseren."
Barbara
Barbara: “Ik heb het leukste werk – het is ontzettend flexibel. Ik help en sta klanten bij met hun verzekeringsvragen op de frontoffice en verwerk grote stapels polismutaties op de backoffice."
Iris
Iris: “Ondernemers en personen lopen risico’s in het leven. Ik vind het leuk om daarin samen met mensen uit te zoeken hoe om te gaan met financiële risico’s. Welke verzekeringen zijn passend voor hen? Er is heel veel mogelijk."