Financieel Directeur (CFO)

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Financieel Directeur, waarbij je als onderdeel van het Management Team eindverantwoordelijke bent voor het financiële beleid en de financiële strategieën van onze organisatie? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een mensgerichte en snelgroeiende onderneming waar het belang van de klant centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Financieel Directeur ben je dagelijks bezig met het financiële beleid van onze organisatie. Je bent onderdeel van het Management Team en je fungeert als directe sparringpartner van de CEO op financieel gebied (zowel op operationeel als strategisch niveau). Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de financiële strategie, in lijn met de bedrijfsdoelstellingen.

Je stelt financiële budgetten op, bewaakt de financiële positie en analyseert proactief bijkomende kansen en bedreigingen. Daarnaast ben je continu bezig met het maken van plannen en strategieën voor de toekomst. Periodiek stel je financiële rapportages op en verzorg je de communicatie richting het Management Team, de aandeelhouders en de bank. Daarnaast ben je betrokken bij overnames (M&A) en de integratie van net geacquireerde ondernemingen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Fungeren als gesprekspartner van de CEO op financieel gebied;
 • Ontwikkelen van managementinformatie met als doel sturen op groei;
 • Rapporteren van operationele resultaten;
 • Onderhouden van relaties met diverse stakeholders;
 • Verantwoordelijk voor fiscaliteit (BTW, VPB, loon) en meedenken in de optimalisatie hiervan;
 • Het signaleren en analyseren van financiële trends en ontwikkelingen en hier vervolgens op in kunnen spelen

Waar ga je werken?

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf en bieden sinds 1946 persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en focussen ons op het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen en HBH Serviceprovider. Endema Keijzers Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor voor particulieren en bedrijven. HBH Serviceprovider kenmerkt zich als het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Vanuit die hoedanigheid ondersteunt HBH Serviceprovider onafhankelijke tussenpersonen in de bedrijfsvoering. Onze bedrijven vullen elkaar hierdoor perfect aan en zorgen ervoor dat wij altijd verschillende verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden, passend bij de persoonlijke situatie van de klant.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Financieel Directeur met een gedreven en operationele instelling. Je bent analytisch sterk en je bent in staat om financiële gegevens te vertalen naar relevante managementinformatie.

Als Financieel Directeur ben je sterk in zowel conceptueel denken als hands-on aanpakken. Je kunt goed schakelen tussen Finance en operationele betrokkenheid. Als sparringpartner ben je ook communicatief sterk, weet je te overtuigen en krijg je mensen op alle niveaus mee.

Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • WO werk- en denkniveau (richting bedrijfseconomie);
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan bij een Business Control afdeling/Transaction Services/Corporate Finance/accountantskantoor;
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan (ervaring in een vergelijkbare sector is een pré);
 • Ervaring met bankfinanciering, Exact Online, BI en ANVA zijn een pre;
 • Je bent een probleemoplosser, initiatiefrijk en proactief;
 • Je bent zelfstandig, positief, nuchter en je streeft voortdurend naar verbetering.

Wat wij jou bieden?

Dit is je kans om te werken in een snelgroeiende en dynamische werkomgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt! Wij bieden jou een hecht team met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een informele en collegiale werksfeer.
Naast een competitief salaris bieden wij jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) en staat er elke dag een vers verzorgde lunch voor je klaar in onze huiselijke bedrijfskantine.
Daarnaast bieden wij jou diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, een interessante werknemerskorting op je schadeverzekeringen, diverse uitjes met je collega’s en wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek mee af te sluiten.

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief  naar directie@endemakeijzers.nl. Wij maken graag kennis met je!

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl. 

Je komt te werken in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij voorafgaand aan je dienstverband een screening uitvoeren. Wij trekken je referenties na en we vragen je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag zodra je ons voorstel hebt geaccepteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!