Stage Financial Services

Ben jij op zoek naar een uitdagende meeloopstage in de financiële dienstverlening? En lijkt het je leuk om in een snelgroeiende werkomgeving aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De financiële dienstverlening is constant in beweging en daardoor verandert verzekeren ook. Tijdens jouw stage ga jij ervaren hoe dynamisch én uitdagend de verzekeringsbranche is. In korte tijd leer je de branche kennen en maak je kennis met meerdere aspecten van het verzekeringsvak. Je maakt deel uit van een hecht team met ervaren collega’s waar je veel van kunt leren en die je ruimte geven om zelfstandig aan de slag te gaan. Jouw takenpakket is divers. Je helpt mee met de dagelijkse werkzaamheden, ontvangt klanten op kantoor en je ondersteunt het team bij het realiseren van doelstellingen.

Wie ben jij?

Jij bent gastvrij, zorgvuldig en je legt makkelijk contact met andere mensen. Je bent leergierig want je komt in korte tijd van alles te weten over schadeverzekeringen, financiële wet- en regelgeving en de veranderende verzekeringsbranche. Heb je andere interesses of talenten? Laat het ons vooral weten. Wij vinden het namelijk vooral belangrijk dat je enthousiast bent over de stage en dat de stage bij jou past. En verder?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding. Bijvoorbeeld bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bank- en Verzekeringswezen, Hotelschool of Financial Services.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week.  
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Je hebt kennis van Microsoft Office.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf, gevestigd in Haarlem, en leveren al 76 jaar persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van verzekeringen. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen (tussenpersoon voor particulieren en bedrijven) en HBH Serviceprovider (serviceprovider voor onafhankelijke tussenpersonen). Wij bieden op de lange termijn verzekeringsoplossingen aan klanten en tussenpersonen in de regio Haarlem, Bollenstreek en Haarlemmermeer.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie, maar vooral leerzame tijd! Wij vinden werken aan je persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid om te laten zien wat je kan. Daarnaast ben je natuurlijk verzekerd van een goede stagevergoeding! Wat bieden wij jou nog meer?

  • Een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een fijne werksfeer.
  • Dagelijks een vers verzorgde lunch met het team.
  • De mogelijkheid om na jouw stage te blijven werken bij ons op kantoor!
  • Goede begeleiding: je krijgt een begeleider toegewezen met wie je regelmatig gesprekken voert over het werk en/of over je stageopdracht.
  • Wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek af te sluiten en toffe bedrijfsuitjes!

Ons kantoor is gevestigd in de gezellige binnenstad van Haarlem. In je lunchpauze loop je gemakkelijk de stad in, maar we hebben ook een gave bedrijfskantine! Uitermate geschikt voor onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Stuur dan snel je motivatie en je C.V. naar directie@endemakeijzers.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!