Relatiebeheerder Particulier

Ben jij servicegericht, proactief en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je affiniteit met schadeverzekeringen? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiend familiebedrijf waar de relatie met de klant voorop staat? Dan ben jij de relatiebeheerder die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder particulier bij Endema Keijzers Verzekeringen ben jij hét aanspreekpunt voor onze relaties wanneer zij vragen hebben over hun particuliere verzekeringspakket. Dagelijks sta je onze particuliere relaties telefonisch of per mail te woord, vraag je offertes aan, organiseer je verzekeringsoplossingen en verwerk je zelfstandig alle zaken rondom het aanvragen en wijzigen van particuliere schadeverzekeringen. Het bedienen van onze particuliere relaties doe je vanuit ons fijne kantoor in Haarlem, waar relaties langs kunnen komen voor vragen of voor een persoonlijk onderhoudsgesprek. Je bereidt het onderhoudsgesprek voor en na het gesprek ben je ook verantwoordelijk voor de actiepunten die hieruit voortkomen. Door goed te luisteren en mee te denken zorg je ervoor dat het verzekeringspakket op orde is en bouw je een lange termijn relatie met de klant op. Kortom, door jouw advies zijn onze klanten verzekerd van verzekeringsoplossingen waar zij op kunnen vertrouwen!

Als relatiebeheerder particulier is jouw takenpakket divers.

 • Je bent het visitekaartje van onze organisatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het schriftelijk, telefonisch en face-to-face te woord staan van relaties;
 • Je stelt offertes op en je verwerkt mutaties;
 • Je adviseert particuliere relaties over hun verzekeringspakket;
 • Je verzorgt het acceptatietraject van en naar verzekeraar;
 • Samen met jouw team signaleer je commerciële kansen en bouw je verder aan de groei van de particuliere klantportefeuille.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij iemand die klantvriendelijk, representatief en communicatief sterk is. Je werkt gestructureerd en je hecht waarde aan een persoonlijke en vertrouwde dienstverlening. Bij voorkeur heb je minimaal een jaar ervaring in de verzekeringswereld en ben je op zoek naar een functie waarin jij je verder kunt ontwikkelen. Daarnaast:

 

 • Beschik je over MBO werk- en denkniveau;
 • Ben je in het bezit van Wft Schade Particulier óf bereid om deze op onze kosten te behalen.
 • Ben je beschikbaar voor 24-40 uur per week.

Waar ga je werken?

Over ons

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf en bieden sinds 1946 persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en focussen ons op het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen en HBH Serviceprovider. Endema Keijzers Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor voor particulieren en bedrijven. HBH Serviceprovider kenmerkt zich als het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Vanuit die hoedanigheid ondersteunt HBH Serviceprovider onafhankelijke tussenpersonen in de bedrijfsvoering. Onze bedrijven vullen elkaar hierdoor perfect aan en zorgen ervoor dat wij altijd verschillende verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden, passend bij de persoonlijke situatie van de klant.

 

 

Je komt te werken op ons nieuwe kantoor in Haarlem

Als relatiebeheerder particulier bij Endema Keijzers Verzekeringen kom je te werken op ons nieuwe kantoor aan de Leidsevaart 16 in Haarlem. Een nieuwe en fijne werkomgeving in de binnenstad van Haarlem. Je komt terecht in een persoonlijk, hecht en ervaren team met 5 collega’s. Samen vormen jullie het team frontoffice. Daarnaast heb je ook nauw contact met je collega’s van de andere afdelingen. Iedere werkdag begint met een gezamenlijke dagstart. Hierdoor blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het bedrijf en weet je wat er bij andere afdelingen speelt.  

Wat wij jou bieden?

Werken bij Endema Keijzers Verzekeringen betekent een functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het beste uit jezelf naar boven haalt en dat je continu blijft werken aan je persoonlijke groei. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om een brancheopleiding of opleiding op maat te volgen. Daarnaast werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling middels onze Endema Keijzers Academy. Waar mag je verder op rekenen? 

 

 • Een passend salaris met 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
 • Een dynamische werkomgeving met volop kansen om door te groeien;
 • Een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een fijne werksfeer;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Dagelijks een vers verzorgde lunch en vers fruit;
 • Wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek mee af te sluiten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Leuke personeelsuitjes met het team.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over deze functie?  Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wij maken graag kennis met je!

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl. 

Je komt te werken in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij voorafgaand aan je dienstverband een screening uitvoeren. Wij trekken je referenties na en we vragen je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag zodra je ons voorstel hebt geaccepteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Medewerkers aan het woord

Linda
Linda: “Ik kom bij zoveel verschillende bedrijven over de vloer, dat maakt het werk erg afwisselend. Onze zakelijke klanten inzicht geven in de risico’s van hun onderneming en helpen met het zoeken naar een passende oplossing? Heel leuk.”
Judith
Judith: “Een van de vele dingen die ik fantastisch vind in mijn werk is dat ik mijn steentje kan bijdragen in het veilig stellen van de continuïteit van een onderneming. In al die jaren heb ik heel veel verschillende soorten bedrijven, in heel veel verschillende sectoren mogen adviseren."
Barbara
Barbara: “Ik heb het leukste werk – het is ontzettend flexibel. Ik help en sta klanten bij met hun verzekeringsvragen op de frontoffice en verwerk grote stapels polismutaties op de backoffice."
Iris
Iris: “Ondernemers en personen lopen risico’s in het leven. Ik vind het leuk om daarin samen met mensen uit te zoeken hoe om te gaan met financiële risico’s. Welke verzekeringen zijn passend voor hen? Er is heel veel mogelijk."