Bedrijven

Ondernemen is risico’s nemen. Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

EndemaKeijzers begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen.

Verantwoord risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf loopt en wat de impact van schade is op de bedrijfscontinuïteit. Vervolgens bepaalt u welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u beter verzekert. De aard van uw bedrijf bepaalt onder andere welke verzekeringen nodig zijn. Ga niet over één nacht ijs, maar zorg voor een grondige risico-analyse en uitgekiende verzekeringen.

Altijd een sparring partner bij de hand!

De ervaren adviseurs van EndemaKeijzers weten wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

EndemaKeijzers ondersteunt u en uw onderneming! Belt u eens met onze adviseurs om vrijblijvend een afspraak te maken. Dit kan via 023-5317150 of per e-mail zakelijk@endemakeijzers.nl.