Werken bij

EndemaKeijzers is een betrokken verzekeringskantoor in hartje Haarlem. Het belangrijkst van ons werk? Mensen op een hele fijne, vertrouwde manier helpen met alle vraagstukken rondom hun verzekeringspakket. Of dit nou gaat om een gezin, ZZP’er, detailhandel, groothandel of het groot MKB. Zin om hieraan bij te dragen? Kom werken bij EndemaKeijzers!

Klanten waarderen onze persoonlijke houding en deskundige blik. Daarnaast gaat het bij ons om meer dan de inhoud van het werk. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Waarom?

Werken bij

Vacatures

Open kennismaking

Interesse om bij ons te komen werken, maar hebben wij momenteel geen vacature die jou aanspreekt? Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie. We staan altijd open voor een kop koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Neem je contact op?

Werken bij
Endema Keijzers

Groei

Waardering

Beloning

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

Employee Journey

Wanneer we jou aannemen, denken we graag op lange termijn mee. Het succes van ons bedrijf zit ‘m namelijk echt in de mensen, en het is onze prioriteit dat jij dit ook zo ervaart. Daarom focussen we op onze ‘Employee Journey’: de reis die jij als werknemer maakt binnen het bedrijf. Die reis begint als jij je als potentiële werknemer oriënteert op een functie en eindigt wanneer je het bedrijf verlaat. Daartussen zitten natuurlijk een heleboel stappen, waarbij er altijd ruimte is voor ontwikkeling, persoonlijke gesprekken en doorgroeimogelijkheden. Denk ook aan het volgen van verschillende vakopleidingen, cursussen en trainingsprogramma’s. De Employee Journey wordt jaarlijks geëvalueerd, en, waar nodig, bijgesteld.

Wat kenmerkt EndemaKeijzers nog meer? Wij ervaren een hele goede sfeer, leuk team, dagelijkse lekkere lunch, een heleboel uitjes en altijd een gezellige vrijdagmiddagborrel. Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Check dan snel het kopje ‘medewerkers’.