Judith

Adviseur Bedrijven

Met ruim 30 jaar ervaring adviseert Judith ondernemers graag op het gebied van risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen. 

Ze is meedenkend, oplossingsgericht en een oprecht betrokken persoon. Samen met u gaat zij altijd op zoek naar de juiste passende oplossing!

Judith:Een van de vele dingen die ik fantastisch vind in mijn werk is dat ik mijn steentje kan bijdragen in het veilig stellen van de continuïteit van een onderneming. In al die jaren heb ik heel veel verschillende soorten bedrijven, in heel veel verschillende sectoren mogen adviseren. 

En daardoor heb ik veel ondernemers leren kennen. Het vertrouwen krijgen om mee te denken voelt iedere keer weer als een eer. Het is fantastisch om op basis van vertrouwen een langdurige relatie aan te gaan. Ondernemers zijn positief ingesteld, zien geen beren op de weg en denken in oplossingen. Dat vind ik heel prettig en krijg daar veel energie van! Werken bij Endema Keijzers is heel erg leuk en fijn. De klant staat centraal, onze dienstverlening voorop en we gaan altijd voor een lange termijn relatie die gebaseerd is op vertrouwen. Deze dienstverlening past 100% bij mij als persoon. Ik ben daarom heel erg blij met Endema Keijzers als mijn werkgever.  Daarnaast voel je als medewerker meteen dat er oprecht en vanuit een mensenhart voor je gezorgd wordt. Heel fijn om te voelen en ik weet zeker dat er mede hierdoor een heel mooi team van ervaren, professionele, flexibele, enthousiaste en betrokken collega’s klaarstaat om al onze relaties te helpen.”