Mechanisatiebeurs

Mechanisatiebeurs1x

Van 10 t/m 12 januari stonden wij op de Mechanisatie Tentoonstelling in in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Wat houdt deze beurs in:

Op een oppervlakte van meer dan 10.000m² presenteren de standhouders een scala aan producten en diensten van zeer uiteenlopende aard maar allemaal speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. U vind een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleverings- en installatiebedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Niet alleen alleen op het gebied van machines maar ook van financiële, juridische, fiscale of personele dienstverlening, toeleveringen op allerlei gebied én energiebeheer.

Wij vonden het fijn zoveel mensen gesproken te hebben en wij blikken terug op drie inspirerende beursdagen met leuke gesprekken en een fijne sfeer.

Mocht u ons hebben bezocht, dan hopen wij dat u een goede indruk heeft gekregen van onze dienstverlening. Mocht u naar aanleiding van de Mechanisatie Tentoonstelling nog vragen hebben of behoefte hebben aan een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek leren wij u en uw onderneming graag kennen en vertalen wij uw risicovraagstukken in een op maat gemaakt advies.

Bekijk ook: