Adviseur Bedrijven in Nieuwegein

Zie jij het zitten om je eigen klantportefeuille te beheren? En ben jij als ervaren buitendienstadviseur toe aan een nieuwe uitdaging bij een mensgerichte en snelgroeiende onderneming waar het klantbelang centraal staat? Dan maken wij graag kennis met jou!  

Wat ga je doen?

Als adviseur bedrijven ben je onderdeel van ons zakelijk team. Samen met jouw team zijn jullie verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze bedrijfsmatige relaties waarbij het belang van de klant voorop staat! Onze relaties zijn zeer divers; van detailhandel tot grootzakelijk en van ZZP tot groot MKB in bijna alle branches. In verband met de groei van onze organisatie zoeken wij een adviseur bedrijven voor onze vestiging in Nieuwegein. 

Als adviseur bedrijven bezoek je relaties, breng je de risico’s in kaart en vertaal je de risico’s naar een op maat gemaakt verzekeringspakket. Door jouw expertise en kennis van de regio ben je de ideale sparringpartner en kun jij uitstekend onderbouwd aangeven waarom je een bepaald advies geeft, passend bij de bedrijfssituatie en de wensen van de ondernemer. Je richt je uiteraard niet alleen op de ondernemer en de onderneming, maar je bespreekt ook de privé verzekeringen zodat je de klant kunt voorzien van een totaaladvies. Jij biedt onze relaties kwaliteit en zekerheid zodat zij weer met gerust hart verder kunnen gaan met datgene wat zij graag doen: ondernemen.  

Een greep uit jouw werkzaamheden als adviseur bedrijven: 

  • Je bedient onze bedrijfsmatige relaties, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s; 
  • Schriftelijk en telefonisch contact onderhouden met relaties, verzekeringsmaatschappijen en derden;
  • Het maken van gespreksverslagen en actiepunten uitzetten; 
  • Je beoordeelt zelfstandig verzekeringsaanvragen en je stelt bedrijfsmatige offertes op; 
  • Samen met het team verder bouwen aan de groei van de zakelijke klantportefeuille. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een ondernemende organisatie, met 4 vestigingen, en wij bieden sinds 1946 persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Onze organisatie bestaat uit twee bedrijven: Endema Keijzers Verzekeringen en HBH Serviceprovider. Endema Keijzers Verzekeringen is het onafhankelijke advieskantoor voor particulieren en bedrijven. HBH Serviceprovider kenmerkt zich als het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Vanuit die hoedanigheid ondersteunt HBH Serviceprovider onafhankelijke advieskantoren in de bedrijfsvoering. Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan en zorgen ervoor dat wij voor ieder risico een passende verzekeringsoplossing kunnen aanbieden.

Jouw team

Als adviseur bedrijven kom je te werken in een hecht en gezellig team dat hard werkt aan de groei van onze organisatie. Onze kracht? Wij combineren onze kennis en lokale aanwezigheid met persoonlijke en vertrouwde service. Met 40 collega’s, waarvan 10 op zakelijk, vormen we een dynamisch team. Je komt terecht in een fijn en informeel team, middenin Nieuwegein. Hoewel we flink aan het groeien zijn, blijft de warmte en onderlinge betrokkenheid van ons team in tact. Wij kijken om naar elkaar en stimuleren de persoonlijke groei. Daarom krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid!

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, communicatief vaardige verzekeringsspecialist met een hands-on mentaliteit. Je bent klantgericht en je kunt je goed inleven in een ander. Daarnaast werk je nauwkeurig en zet je graag net een stapje extra voor de klant. En verder?

  • Beschik je minimaal over MBO4  werk- en denkniveau; 
  • Ben je in het bezit van Wft Schade Particulier, Schade Zakelijk, Inkomen (PE/PA actueel); 
  • Heb je relevante werkervaring opgedaan in een adviserende rol binnen de particuliere en zakelijke verzekeringsbranche (ervaring met volmachten is een pré); 
  • Ben je analytisch, resultaatgericht, zelfstandig en proactief; 
  • Ben je beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wat wij jou bieden?

Dit is je kans om te werken in een snelgroeiende en dynamische werkomgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt! Wij bieden jou een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een informele en collegiale werksfeer. 

Naast een goed salaris bieden wij jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband) en staat er elke dag een vers verzorgde lunch voor je klaar op kantoor! 

Daarnaast bieden wij jou diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, een interessante werknemerskorting op je schadeverzekeringen, diverse uitjes met je collega’s en wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek mee af te sluiten.

Enthousiast geworden?

Dan maken wij graag kennis met je! Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton! Of stuur jouw CV en sollicitatie naar Roos Dobbe, via directie@endemakeijzers.nl. 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl. 

Je komt te werken in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij voorafgaand aan je dienstverband een screening uitvoeren. Wij trekken je referenties na en we vragen je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag zodra je ons voorstel hebt geaccepteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!