Traineeship: het beste begin van je carrière.

Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je affiniteit met de financiële sector en kun je niet wachten om in een snelgroeiende en uitdagende werkomgeving aan de slag te gaan? Dan is ons traineeship iets voor jou!

Wat ga je doen?

De financiële dienstverlening is constant in beweging en daardoor verandert verzekeren ook. In ons traineeship ga jij ervaren hoe dynamisch én uitdagend de verzekeringsbranche is. In twee jaar tijd leer je de branche en onze organisatie goed kennen. Het eerste jaar maak je kennis met alle aspecten van het verzekeringsvak: advies, volmacht, schade, compliance en datavisualisatie. Na het eerste jaar kies je een vakgebied waar je je verder in gaat ontwikkelen. Na het succesvol afronden van het traineeship, stroom je door naar een functie die bij je past.

Nog geen ervaring? Hoeft ook niet! Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak!

Een vooropleiding en/of werkervaring in de richting van de financiële dienstverlening is handig maar zeker geen pré. Wij vinden het vooral belangrijk dat je enthousiast bent en dat dit traineeship bij jou past. Je gaat fulltime aan de slag en je wisselt de praktijk af met verschillende trainingen. Zo behaal je je WFT Basis en WFT Schade Particulier, uiteraard op onze kosten. Op deze manier maak je kennis met de financiële wet- en regelgeving. Tegelijkertijd breid je jouw communicatievaardigheden uit en ga je op een laagdrempelige manier aan de slag met het gebruiken van de beschikbare visuele data. Binnen het traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt een mentor toegewezen die jou volop ondersteunt, uitdaagt en bij wie je altijd terecht kunt. Deze een-op-een begeleiding helpt jou het maximale uit je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling te halen.

Wie ben jij?

Jij bent een echte doorzetter met een hands-on-mentaliteit, flexibel ingesteld en je staat open voor ontwikkeling. Je bent leergierig want je komt in korte tijd alles te weten over schadeverzekeringen, financiële wet- en regelgeving en de veranderende verzekeringsbranche. Je bent communicatief vaardig en je neemt initiatieven. Je moet namelijk zelf aan kunnen geven wat je graag wilt leren en waar je blij van wordt. En verder?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo/hbo opleiding (minimaal mbo 4).
 • Je bent klant- en servicegericht.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je hebt kennis van Microsoft Office.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf, gevestigd in Haarlem, en leveren al 77 jaar persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van verzekeringen. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen (tussenpersoon voor particulieren en bedrijven) en HBH Serviceprovider (serviceprovider voor onafhankelijke tussenpersonen). Een vriendelijke en persoonlijke aanpak staat bij ons op nummer één! Hierdoor kunnen wij onze klanten én agenten volledig ontzorgen in een relationele sfeer.

Wij werken met een hecht team waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bij ons gaat het om meer dan alleen de inhoud van het werk. Wij kijken om naar elkaar, stimuleren de persoonlijke groei van onze medewerkers en gaan samen op toffe bedrijfsuitjes.

Wat bieden wij jou?

Naast een marktconform salaris bieden wij jou, na het succesvol afronden van het traineeship, uitzicht op een vaste aanstelling binnen onze organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een fijne werksfeer.
 • 8% vakantiegeld.
 • Dagelijks een vers verzorgde lunch met het team.
 • Toffe interne doorgroeimogelijkheden
 • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid om een vakopleiding of opleiding op maat te volgen.
 • 50% bijdrage van je pensioen.
 • Werknemerskorting op je schadeverzekeringen.
 • De Academy, waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede begeleiding: je krijgt een mentor toegewezen met wie je regelmatig gesprekken voert over het werk.
 • Wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek af te sluiten.
 • Diverse incentive programma’s zoals tripjes met je collega’s, teamuitjes, kerstborrels en eindejaarsgeschenken.

Solliciteren

Ons kantoor is gevestigd in de gezellige binnenstad van Haarlem. In je lunchpauze loop je gemakkelijk de stad in, maar we hebben ook een huiselijke bedrijfskantine! Uitermate geschikt voor onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Ben jij de perfecte kandidaat voor ons traineeship en voldoe je aan de eisen? Stuur dan snel je motivatie en je C.V. naar directie@endemakeijzers.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per mail via directie@endemakeijzers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Klinkt dit nét niet helemaal als jou, maar zou je wel een andere rol willen vervullen binnen ons team? We kletsen graag met je over de mogelijkheden! Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe. Je kunt haar telefonisch bereiken via 023-5317150, of even een mailtje sturen naar directie@endemakeijzers.nl.