Traineeship Financial services/ verzekeringen

Endema Keijzers Verzekeringen is hét verzekeringskantoor in Haarlem. Op een begrijpelijke en persoonlijke manier verzorgen wij met veel plezier de verzekeringen en financiële zaken van verschillende leuke bedrijven en particulieren. Wij werken samen met een hecht team van ongeveer 15 collega’s.

Bij ons op kantoor is het erg gezellig. We kijken om naar elkaar, stimuleren de persoonlijke groei van onze medewerkers en collega’s en gaan samen op toffe uitjes. Natuurlijk lunchen we ook met z’n allen, in onze sfeervolle kantine in hartje Haarlem. Op vrijdagmiddag gaan we het dak op voor de vrijmibo!

Zin om mee te groeien?

Dit ga je doen

Wij zijn een verzekeringskantoor dat zich richt op betrokken en betrouwbare dienstverlening. Samen met jouw team zorg jij daarom dat wij voldoen aan de zorgplicht naar onze klanten toe. Daarvoor hebben we handige tools ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld checklists waarmee je je klanten proactief benaderd. Je belt de klant op, maakt een praatje en stuurt de checklist op om deze in te vullen. Samen met hen loop je vervolgens de verzekeringen door. Klopt alles nog? Wanneer je de checklist retour krijgt, ga je proactief aan de slag om alles weer volledig te maken in onze administratie. Zo bouw je een band op met de klant, en zorg je dat diens verzekering op orde is.

Ik heb nog helemaal geen ervaring in de verzekeringsbranche, is dat erg?

Nee! Je leert on the job. Door ervaring op te doen weet jij straks precies wat wel en niet kan. Daarbij laten we je natuurlijk niet aan je lot over – je werkt samen met een team van ervaren collega’s die jou dagelijks begeleiden in je werkzaamheden. Voor je het weet zit je helemaal op je plek als relatiebeheerder! Daarnaast start je met het behalen van je Wft-certificaten, gevolgd door één of twee extra specifieke certificaten. En dat is nog niet eens alles. Dit jaar zijn we gestart met de Endema Keijzers Academy, een interne training waarbij we je álles leren over onze manier van werken, bepaalde procedures, en jouw omgang met de klant. Ook wie wij zijn als bedrijf en waar wij in de toekomst naartoe willen, komt aan bod. Zo kun je, mocht je dat willen, gestaag met ons meegroeien! 

Wij vinden het belangrijk dat jij je volledig kunt ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Na het behalen van je diploma’s is er daarom de mooie kans om door te groeien tot ‘adviseur particulier of bedrijven’. De adviseur helpt klanten niet alleen op kantoor, maar bezoekt klanten ook op een externe locatie, om ze zo op een zo prettig mogelijke manier te kunnen adviseren. 

Eigenlijk heeft je studierichting voor ons niet zo veel gewicht – we horen liever van jou waarom je zo graag bij ons komt werken. Als jij ambitie en motivatie meeneemt, zorgen wij voor de kansen om je te ontwikkelen! Deal?

Wij bieden je een hoop moois, namelijk:

 • Een goed salaris.
 • Een kickstart voor jouw carrière.
 • Een afwisselende en uitdagende functie waarbij je je specialiseert in de financiële dienstverlening.
 • Toffe interne doorgroeimogelijkheden. 
 • De Endema Keijzers Academy, waarin je werkt aan je ontwikkeling.
 • Trainingen voor je WFT (Wet Financieel Toezicht) diploma’s.
 • Een goede laptop.
 • Dagelijks vers verzorgde lunch met het team en wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 • Verschillende leuke teamactiviteiten en uitjes.
 • 26 vakantiedagen.
 • Korting op je verzekeringen.
 • De mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot adviseur particulier of bedrijven.
 • Smartphone en auto van de zaak (adviseur particulier of bedrijven).

Wij vragen je om de volgende dingen mee te nemen:

 • Een sociale, nieuwsgierige, en gemotiveerde houding.
 • De ambitie om een carrière op te bouwen in de financiële dienstverlening.
 • Minimaal een afgerond HBO diploma.
 • 32 – 40 uur beschikbaarheid per week.
 • Zin om lekker aan het werk te gaan, alles uit jezelf te halen en de kansen te grijpen die jou hier worden aangeboden!

Ons kantoor is gevestigd in de gezellige binnenstad van Haarlem. In je lunchpauze loop je gemakkelijk de stad in, maar we hebben ook een heerlijk dakterras voor zonnige dagen! 

Lijkt het je leuk om klanten te helpen met hun verzekeringen en daarbij allerlei nieuwe skills te leren? Stuur dan snel je motivatie en je C.V. naar r.dobbe@endemakeijzers.nl.

Klinkt dit nét niet helemaal als jou, maar zou je wel een andere rol willen vervullen binnen ons team? We kletsen graag met je over de mogelijkheden! Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe. Je kunt haar telefonisch bereiken via 023-5317150, of even een mailtje sturen naar r.dobbe@endemakeijzers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!