Relatiebeheerder Bedrijven

Heb je ervaring op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een mensgerichte en snelgroeiende onderneming waar het belang van de klant centraal staat? Kom dan werken bij Endema Keijzers Verzekeringen! 

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder bedrijven ben je de rechterhand van je buitendienstcollega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze zakelijke relaties waarbij het belang van de klant voorop staat! Onze relaties zijn zeer divers; van detailhandel tot grootzakelijk en van ZZP tot groot MKB in bijna alle branches. De risico’s waar jij als relatiebeheerder bedrijven mee te maken krijgt zijn daardoor ook zeer divers. Elke dag is anders! 

Dagelijks sta jij onze zakelijke relaties telefonisch en per mail te woord, organiseer je verzekeringsoplossingen en verwerk je zelfstandig alle zaken rondom het aanvragen en wijzigen van zakelijke schadeverzekeringen. Je hebt kennis van de lokale markt en je weet wat ondernemers belangrijk vinden. Hierdoor kun jij uitstekend onderbouwd aangeven waarom je een bepaald advies geeft. Je onderhoudt zakelijke relaties proactief en je bent niet bang om binnen deze kaders creatief te zijn. 

Kortom, als relatiebeheerder bedrijven:

  • Ondersteun je de buitendienstadviseurs bedrijven door het uitvoeren van administratieve werkzaamheden;
  • Adviseer je zakelijke relaties over hun verzekeringspakket; 
  • Heb je schriftelijk en telefonisch contact met relaties, verzekeringsmaatschappijen en derden;
  • Beoordeel je zelfstandig verzekeringsaanvragen en stel je bedrijfsmatige offertes op; 
  • Bouw je verder met jouw team aan de groei van de zakelijke klantportefeuille.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, communicatief vaardige verzekeringsspecialist met een hands-on mentaliteit. Je krijgt energie van klantcontact en je zet graag net een stapje extra voor de klant. En verder?   

  • Ben je in bezit van mbo niveau 4 of hbo diploma;
  • Ben je in het bezit van Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk; 
  • Heb je een aantal jaar ervaring als relatiebeheerder zakelijke verzekeringen bij een assurantietussenpersoon;   
  • Ben je beschikbaar voor 24-40 uur per week; 
  • Ervaring met volmachten is een pré. 

Wij zijn wij?

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, gevestigd in de binnenstad van Haarlem en wij bieden sinds 1946 persoonlijk advies en ondersteuning op het gebied van particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Onze organisatie bestaat uit twee labels: Endema Keijzers Verzekeringen en HBH Serviceprovider. Endema Keijzers Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor voor particulieren en bedrijven. HBH Serviceprovider kenmerkt zich als het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Vanuit die hoedanigheid ondersteunt HBH Serviceprovider onafhankelijke advieskantoren in de bedrijfsvoering. Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan en zorgen ervoor dat wij voor ieder risico een passende verzekeringsoplossing kunnen aanbieden.

Jouw team 

Als relatiebeheerder bedrijven bij Endema Keijzers Verzekeringen kom je te werken in een gezellig team dat hard werkt aan de groei van onze organisatie. Onze kracht? Wij combineren onze kennis en lokale aanwezigheid met persoonlijke en vertrouwde service. Hoewel we flink aan het groeien zijn, blijft de warmte en sfeer van een betrokken familiebedrijf aanwezig. Wij kijken om naar elkaar en stimuleren persoonlijke groei. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. 

Wat wij jou bieden?

Dit is je kans om te werken in een snelgroeiende en mensgerichte organisatie. Wij bieden jou een hecht team met gezellige en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en zorgen voor een prettige werksfeer. 

Naast een goed salaris, ben je verzekerd van passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband), reiskostenvergoeding en staat er elke dag een vers verzorgde lunch voor je klaar in onze huiselijke bedrijfskantine. 

Daarnaast bieden wij jou een interessante werknemerskorting op je schadeverzekeringen, diverse uitjes met je collega’s, wekelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel om de werkweek mee af te sluiten en vinden wij het belangrijk dat jij aan je persoonlijke groei werkt. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om een brancheopleiding of opleiding op maat te volgen. Daarnaast werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling middels onze Endema Keijzers Academy. 

Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij maken graag kennis met je! 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Roos Dobbe, telefonisch te bereiken via 023-5317150 of per e-mail naar directie@endemakeijzers.nl. 

Je komt te werken in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij voorafgaand aan je dienstverband een screening uitvoeren. Wij trekken je referenties na en we vragen je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag zodra je ons voorstel hebt geaccepteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Medewerkers aan het woord

Linda
Linda: “Ik kom bij zoveel verschillende bedrijven over de vloer, dat maakt het werk erg afwisselend. Onze zakelijke klanten inzicht geven in de risico’s van hun onderneming en helpen met het zoeken naar een passende oplossing? Heel leuk.”
Judith
Judith: “Een van de vele dingen die ik fantastisch vind in mijn werk is dat ik mijn steentje kan bijdragen in het veilig stellen van de continuïteit van een onderneming. In al die jaren heb ik heel veel verschillende soorten bedrijven, in heel veel verschillende sectoren mogen adviseren."
Barbara
Barbara: “Ik heb het leukste werk – het is ontzettend flexibel. Ik help en sta klanten bij met hun verzekeringsvragen op de frontoffice en verwerk grote stapels polismutaties op de backoffice."
Iris
Iris: “Ondernemers en personen lopen risico’s in het leven. Ik vind het leuk om daarin samen met mensen uit te zoeken hoe om te gaan met financiële risico’s. Welke verzekeringen zijn passend voor hen? Er is heel veel mogelijk."